понедељак, 8. септембар 2014.

Кишни изазов - МК 5.3 извештај

У тежњи да останемо доследни духу овогодишњих временских прилика, направили смо камп 6-8.9.14. али нас је киша углавном изневерила, сем у пар наврата по петнаестак минута.

Сви учесници су се прошли квалификације за Трку преживљавања. Они који су оправдано били одсутни, а желе да присуствују Трци преживљавања, могу да упуте молбу Савету безбедности, студентској служби Мегатренд универзитета или да поштујући реалност  на терену замоле неког од чланова Управног одбора кампа да их убаци преко везе :)

На састанку су уведена нова, односно озваничена стара неписана правила, која ћете моћи да прочитате у чланку Правилник мушког кампа. Новост је што ћемо од сада тежити да кампови не буду масовног карактера, већ да буду од шест до максимално десет екипа. У том циљу Управни одбор МК ставља на располагање свој програм, име и правилник свима који желе да организују сличне догађаје у свом крају. Позивамо екипе које искористе ову могућност да нам пошаљу своје фотографије како би смо их објавили овде на блогу.

У оквиру акције Деца за децу сакупили смо 3000 динара које ћемо уплатити једној породици из Крупња која је пострадала у поплавама.

А ево како смо се ми помучили овог кишног викенда у природи:





















Нема коментара:

Постави коментар