понедељак, 19. март 2012.

Мушки Камп III/1 - Равна Гора, 19. - 22. април

Први камп у овој години одржаће се на Равној Гори од 19тог до 22гог априла. Сама локација је новост и производ је жеље да упознамо и друге локације. И даље ћемо већину кампова држати код Милета који нам је обећао да на "нашој" ливади направи неку мању надстрешницу, чисто да имамо за храну и осетљивију опрему. То би требало да буде при следећем Подбуковском кампу, највероватније средином маја. где би он обезбедио грађу, а ми би помогли око подизања.

Друга новост је што би Равногорски камп искомбиновали са такмичењем из оријентиринга које се одржава у близини кампа тај викенд. Такмичење је што се нас тиче ревијалног карактера, али сам спорт има сјајни васпитни утицај за децу, па смо га управо зато одабрали за комбинацију са кампом. Ми би учествовали у промотивној трци која је у недељу и траје око пола сата. Само учествовање је наравно добровољно.

Оријентиринг је иначе комбинација трчања, сналажења у природи и дружења, па се стога јако уклапа у активности које иначе имамо у кампу. Ко жели може се информисати на сајту: http://www.orijentiring.rs/srb/o_orijentiringu.php

Ја ћу недељу дана пре кампа отићи на локацију да испитам терен и све услове. У случају неких непредвиђености имамо Милета као резервну и добро разрађену варијанту.

Као и обично, ако сте заинтересовани добро је да се пријавите унапред.

Нема коментара:

Постави коментар